Ingen bindingstid!

Med lave priser og ingen bindingstid er det ingen grunn for å ikke trene. Åpent fra 05.00 til 23.00 365 dager i året!

Velkommen til Sportica Kongsvinger

Sportica Kongsvinger er et velutstyrt treningssenter for de som ønsker seg et tilrettelagt tilbud for oppvarming, kondisjon og styrketrening. Vi tilbyr ikke gruppetrening i sal ved dette senteret .

Konseptet til Sportica er å holde prisene nede, derfor har vi kuttet de fasiliteter som ikke direkte har med trening å gjøre. Derfor har våre sentre ikke dusj eller resepsjon og all innmelding foregår på nettet.

Det er fullt mulig å komme innom for en prøvetime på hverdager mellom klokka 09:00 og 20:00.

Vi holder til i lyse, fine lokaler i Eidskogvegen 46 på Rasta på Kongsvinger. Senteret holder åpent hver dag året rundt mellom Kl. 05:00-23:00, har utstyr av høy kvalitet, og har INGEN BINDINGSTID på medlemskapet. Det er 16 års aldergrense.

* Medlemskapet løper automatisk til man sier opp. Det er 1 mnd oppsigelsetid.

For spørsmål eller annen henvendelse send mail til kongsvinger@sportica.no

Medlemskap

På Sportica Kongsvinger koster det kun 249 kr pr måned. Vi har ikke bindingstid.
Senteret er åpent 365 dager i året fra kl. 05:00 til 23:00

Administrasjonsgebyr ved innmelding kr 199,-. Fakturagebyr på kr 39 vil påløpe pr måned hvis man ikke oppretter avtalegiro. Ved Bedriftsavtaler ta kontakt.

Personlig trening

En veiledningstime er en gjennomgang av de faste apparatene på treningssenteret. Treningsveiledning er en enkel plan om hvordan du kan trene styrke og kondisjon på egenhånd. Her får du også ett treningsprogram som er tilpasset deg.

En PT time vil si at du blir coachet gjennom en nøye planlagt økt som er tilpasset deg og dine behov. Her trener du mye mer spesifikt og vi legger en langsiktig plan for å nå dine mål, samt øve mye på teknikk.

Variert og strukturert trening over tid vil gi deg de beste resultatene!

Camilla Markussen

Camilla Markussen

Tlf.: 99 52 63 48
Mail: camillamarkussen1@hotmail.com